06 October 2014

ВНИМАНИЕ - ИСТИНА


Питат ме приятели: Добре де, то още не се знае за кои от ‪#‎боклуците‬е тая ‪#‎Оставка‬, да ги изчакаме да се понаредят малко поне?
Е колко още да ги чакаме бе сладури? 25 години не са ли ни достатъчни, нашето мина, а децата - всъщност КЪДЕ СА НИ ДЕЦАТА???? И как така за кои да е оставката - ЗА ВСИЧКИТЕ - ДО ЕДИН и не просто оставка, а директно към затвора на всичките тези родоотстъпници, за всичката тая паплач грабила, грабеща и заличаваща Българския Народ като етнически, социален и духовен стълб в световното културно наследство (най-стария народ), заличават ни с всички възможни инструменти - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, БЕЗ ГРАМ СВЯН И БЕЗ КАПКА НАРОДОЛЮБИЕ, да не говорим за жал!
- ТРОВЯТ НИ - всячески, с каквото се сетите - храна, вода, живот, нерви, здраве, спокойствие, деца с ВСИЧКО - имаме ли две мнения по въпроса????
- Заличават ни - подменят историята ни, заличават културните ни забележителности, артефакти и постижения с лека ръка без да се замислят. Бетонираха една пета от ‪#‎Сердикийскиятколизеум‬ - Колизеум с размерите почти на Римският такъв - по-малък едва с 10 метра, заради някакво си метро! Вие представяте ли си за какво говорим? За каква ‪#‎История‬ и чест, НИЕ - да точно НИЕ да сме потомците на онези славни човеци (Сердиклийските Тракийци) живели преди нас на тези свещенни земи, нашите предци!
Освен, че бетонират тази светиня и културна ценност, не говорим за десетките ако не и стотици изчезнали артефакти при уж проведените разкопки, всячески заличават ИСТОРИЯТА ни, знаят че дърво без корен изсъхва, това искат и нищо друго!
КОЛКО БЪЛГАРЧЕТА ЗАВЪРШВАТ УЧИЛИЩЕ И В КРАЙНА СМЕТКА КОЛКО СА БЪЛГАРЧЕТАТА????
Колко пъти и от колко места ви се каза, че нямало турско иго, колко и от къде ви облъчват, че трябва да се обезличите защото било по-европейско - да спрем да сме това което сме, да станем ‪#‎мултикулти‬, колко и от къде чувате, че се краде, че се дере Родината ви, колко отрасли бяха заличени, то останаха ли незаличени такива?
Е така просто и подмолно ни заличават, това е ужасно парти съНАРОДници? Защо сме още в него?
Не виждате ли, че едно и същото нищожие си изиграва картите по един и същ начин, отново и отново, сезон след сезон за сметка на Надеждата ви - избори било, бе какви ‪#‎избори‬ бе, тя прожекцията е една и съща и все от ‪#‎талавизоро‬ и от билбордите, едно и също голямо нищо - някаква картина и звук, то поне да беше картина, за звук да не говорим - слабо парти от всякъде, само някои от нищожните актьорчета се сменя или добавят ново нищожие, все тая, все сме в същото супер зле събитие?! Факт ли е?
Ето вкараха си на каишка прохождащите мини олигархчета обслужващи всякакви но не и вашите интереси, в лицето на тоя, оня и ония двамата, разбира се, че ще е за ваша сметка и пак партито е едно и също, същите затворници и пак са там в талавизоро - това е някакъв филм на ужасите и трябва час по скоро да му дръпнем щепсела - ГЕНЕРАЛНО И ЗА ВИНАГИ!
Българите които гласувахте по съвест и със сърце, ОБИЧАМ ВИ, браво, поклон до земята, уважавам ви за позицията, за бунтовническото сърце, за хъса, за гражданската енергия, за желанието за промяна, ОСОБЕНО, за ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПРОМЯНА!
БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ПРОМЯНАТА Е В ХОД И ТОВА КОЕТО СЛЕДВА Е САМО НАПРЕД И САМО НАГОРЕ! НО ПРОМЯНАТА Е ЧРЕЗ ВАС, не е чрез тях, ангажирайте се, проумейте го веднъж за винаги и да го направим!
Какви излиза, всички искаме едно и също - имаме една цел, да живеем по-добре, да живеем в една по-добра България, да знае Светът кои сме, от къде идваме, какво носим, на къде отиваме - всичко което сме, нито капка повече, но и нито капка по-малко, а НИЕ сме много неща, нищо, че това поколение което сме тук, се излагаме генерално, търпим някакви боклуци, хленчим, самосъжаляваме се, завиждаме си, делим се .... нищо - то е до време, а времето на това безумие свършва!
Всеки на тоя свят ще знае, че Българският Народ, най-древният, носителят на доброто, честта и справедливостта, Народът в който живеят спокоен и достоен живот различни етноси в една Родина е народът който ПРЪВ ще си върне РОДИНАТА от лапите на парите, без значение от етноса, цвета и религията това е ТЯ, НАШАТА РОДИНА - една е, който е проплакал за пръв път тук, на тези древни и свещени земи, земи пълни с богатства, земи помнещи цялата световна история и преживели всички природни катаклизми и империи - след като сте проплакали тук и сте вдишали за пръв път от Българсия ДУХ, то вие сте специалени човеци, не случайно сте дошли точно тук - нищо, че много от вас проклинат денят, в който сте се родили ТУК, а не на майната си, спокойно просто не осъзнавате важността си, дойде времето в което да я осъзнаете!
Политически трупове, тук сме, тук сме и няма сила на тоя свят която да ни заличи и прогони, докато има и една вена пълна с Българска КРЪВ - има ‪#‎надежда‬ и БЪЛГАРИЯ ще пребъде, знаете го и треперите, знаете че сте безсилни, знаете че колкото и бюлетини да напечатите, колкото и подписа да фалшифицирате сте напълно безсилни, знаете, че сте просто едни нищожия които доят търпеливия и мъдър БОЛГАРСКИ НАРОД, за някаква шума и за някакви копюри, вие знаете, но и НИЕ знаем, знаем че сте ни подготвили сценарии като тръгнем да ви изриваме, знаем че веднага ще потърсите помощ от "братска" турция или америка, знаем ви номерата, веднага ще се опитате да ни разделите по цвят, виждания и религия, знаем и за сценария ви с филма с терористите! Неможете да ни изненадате боклуци, НИЕ сме видели и преживели много такива изчадия като вас, няма да сте първите, но има голям шанс да сте последните, от НАС зависи, не от вас!
Врагът знае, че заличи ли ни, заличен е светът на доброто и мирът, а това за някои корпорации произвеждащи оръжие и ГМО са много пари!
ЗНАЙТЕ ГО, ЧУЙТЕ ГО - В СЪРЦЕТО НИ Е! НЕ СМЕ СЛУЧАЙНИ - НИЕ СМЕ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ДОБРОТО НА ТОЯ ШИБАН СВЯТ И НАШ ДЪЛГ И ЧЕСТ Е ДА ГО ЗАПАЗИМ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НИЩОЖНИТЕ НИ ЖИВОТЧЕТА, ТА ЗА КАКВИ ИЗБОРИ ГОВОРИМ, НАРОДЕ!!!!
И ДА, ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОСТО! Благодаря ви за отделеното време и внимание, но истината трябва да се знае от всеки наричащ себе си БЪЛГАРИН! ЗНАЙТЕ КОИ СТЕ БЕ!
‪#‎Ръказаръка‬, за Род и Родина!

No comments:

Post a Comment