09 October 2014

Една туркиня за ДПС

"Гласувайки за ДПС българските турци изгубиха надеждата да живеят спокойно в България. С вашия електорат , драги ми ДПС, насадихте изкуствена омраза между българи и турци. 

Лошо ли ни беше, когато българите толерираха езика ни и ни разрешиха да го изучаваме като свободно избираем ? Но не, вие искате той да е задължителен. 

Лошо ли ни беше, когато ни отвориха джамиите и си изповядвахме религията ? Но, не, вие сложихте мегафоните и ги надухте до максимум децибели да дразните християните. Лошо ли ни беше когато България призна пенсиите на двойните граждани в Турция ? Какво ви пречи , драги ми ДПС, в този рахатлък ? 

За какво използвате на митинги турския език ? 

Защо събуждате заспалия звяр на българина ? 

Кой ви дава право да говорите от мое име, от името на туркиня която е против вашата въшлива политика ? Кой ви даде право ? 

Циганите които ги купихте за 20-50 лв. или автобусите от Турция ? Говорете от името на циганите и от името на турците живеещи в Турция. Не използвайте моята вяра и етнос за вашите кирливи дела !!! 

Аз съм Български Гражданин с турско потекло и вяра мюсюлманска, а не продажна сган от ДПС. Престанете да насаждате омраза между българи и турци!!


 Вършете си работата за която ви плащаме с нашите данъци и с нашия труд. Оставете българските турци да живеят в мир със своите съседи и приятели ! Оставете ни на мира !!!"

Fatosh Kambesheva

No comments:

Post a Comment