07 October 2014

Ще бъде за доброто на България!


Политическото лицемерие, циничната демагогия, простотията, посредствеността и повърхността са в невиждан апогей. Отминалите избори са жесток разрез на хаоса на преизподнята в която се намираме. Вече не стоим на ръба на бездната, а пропадаме необратимо в нея. Над 52% от българите протестираха с негласуването си срещу всички 8 пипала на октопода, които са обхванали парламента. Пипала на неизменното статукво, креатури на злото, което обезсмисли нас и България във времето. Не е ли достатъчен резултатът от тяхното досегашно блудство, малко ли е все още страданието ни от агонията, която отключиха всички тия измекяри!? Отречени от болшинството на българския народ. Качественото, мислещото, фертилното, жизненото, творческото мнозинство. Без мъртвите, напазарените, гетоизираните, анадолците, туристите, нафталините, меркантилните, партийно-кариеристите и вечно съгласните.
Има и много, които гласуваха, но не се припознават в 8-те пипала. Те също не са малко. Ясно е, че всяко бъдещо правителство е неприемливо за висшегласието на нацията. Няма изход.
Всъщност има един единствен и той се нарича: Тотална и цялостна промяна в избирателната система. Това е лакмусът за всеки, който действително мисли и работи за България, а не за собствените си мазни сметки и егоистична алчност да осребри власт за пореден път. Вододелът е да се възприеме идеята за промяна най-после на порочната изборателна система, възпроизвеждаща отровното статукво на бавното, но сигурно умъртвяване на държавата и обществото ни. Ако има действително хора, обичащи и милеещи за България в бъдещия парламент, то те ще издигнат този приоритет.
След това нови избори, при други правила, които дават равна възможност за гласуване на тези от Лондон и Чикаго, пред тези от Бурса и Истанбул. Нов изборен кодекс, който ще маргинализира влиянието на мъртвите, напазарените, гетоизираните, анадолците, туристите, нафталините, меркантилните, партийно-кариеристите и вечно съгласните…
Достойните ще бъдат готови да се изправят пред честната борба в едно такова състезание, в което ще участват ония над 52%, които продължават да протестират срещу политическата мафия. Честните и чистите ще бъдат готови да поемат тази саможертва, вместо да се вкопчат като удавници в сегашната си депутатска илюзия и в стремежа си да срастват тлъстите си дирници с излъсканите депутатски банки, заради личен комфорт, сметки, финансова изгода и мания за величие. Кого ще управлявате, нещастници и кого всъщност си мислите, че представлявате, след като мнозинството българи ви тегли здрава попържня и ви прати там където ви е мястото в мислите си, т.е. на адреса на създателката....
Съберете се, променете избирателната система, въведете задължително, електронно гласуване, заедно с образователен ценз и после нека народът да си избере свои истински представителни органи на държавна власт. Някои може и да ги няма тогава, но поне едно ще е сигурно - Ще бъде за доброто на България!
Няма какво да се кумите и да се чудите какви безпринципни коалиции повече да правите, защото вече сте обречени предварително. И тези 52% утре ще станат 62, 72.. докато не се надигне помитащото цунами, което ще ви отнесе завинаги, с поколенията ви барабар. Неизбежно е и ако не ви е ясно вече, то си остава за ваша сметка.
Много е простичко всъщност! Поставете си на дневен ред една цел, защото имате последна възможност да си измиете поне частично срама от челото. Променете изборната система на мафитската политическа система. И после дайте шанс на тези, които държат наистина бъдещето на България в ръцете си! Тогава наистина ще се осъществи мъдростта: "Глас народен, глас Божи". И може да стане чудото. Дори може да оцелеем, даже и да възкръснем. Всяко друго поведение ви превръща в трупове. Погребани в гроба, който копаете на родината.

No comments:

Post a Comment